Hypotheekadvies

Complexe materie

Bij een huis kopen, in bezit hebben of verbouwen, hoort een goed hypotheekadvies. De verschillen tussen een aflossingsvrije, spaar-, beleggings-, hybride en levenhypotheek (met beleggingsgebonden verzekering en bankspaarproducten) lichten wij graag toe. Vooral uw fiscale historie rondom de hypotheekrenteaftrek en eigenwoning reserve, uw overwaarde, zijn van groot belang voor de juiste adviezen en voorbeeldrekeningen.


Uw eigen woordvoerder

Bij het afsluiten van een hypotheek of het verlengen van een renteperiode, komt veel uitzoekwerk kijken. Vaak zijn de voorwaarden van de geldverstrekkers zo geformuleerd dat het voor u moeilijk is om volledig te begrijpen wat er nu precies wordt aangeboden en wat het verschil is tussen de producten van de diverse aanbieders. Van As Financieel Advies als bedrijf of Robert van As als adviseur kan u daar goed bij helpen.


Het is natuurlijk ook mogelijk om Van As Financieel Advies in te schakelen als uw woordvoerder bij het onderhandelen met een bank. Want zeg nou zelf: voelt u zich een volwaardige gesprekspartner wanneer de hypotheekadviseur van een bank met u in gesprek gaat over wat goed voor u is?

Twitter

    Tweets kunnen niet worden geladen
    Klik hier om ze online te bekijken