Uw meerwaarde

U hoeft echt geen miljonair te zijn om een financieel planner voor uw inkomensstromen of vermogen in te schakelen. Overzicht in uw inkomen, vermogen en ook uitgaven loont al snel en zorgt ervoor dat u 's nachts rustiger kunt slapen. U weet immers precies waar u aan toe bent, waar uw risico's maar zeker ook uw mogelijkheden en kansen liggen. Van As Financieel Advies werkt niet op provisiebasis, maar kiest voor een vast afgesproken tarief of de transparantie van een uurtarief. Goed om te weten is dat je als relatie op die manier vaak goedkoper uit bent. In ieder geval weet je altijd precies wat je kunt verwachten: een deskundig en onafhankelijk advies, goede begeleiding en dat voor een eerlijke prijs.


Met dat doel werd begin 2009 Van As Financieel Advies opgericht

Een adviesbureau voor financiële planning, vermogensadvies, echtscheidingsbemiddeling en hypotheekadvies. Van As Financieel Advies biedt relaties waar zij recht op hebben; een excellent advies en begeleiding voor een eerlijke prijs. Het adviesbureau opereert volledig onafhankelijk en beschikt over een professioneel netwerk waaronder gespecialiseerde accountants, notarissen, pensioenspecialisten, fiscalisten en echtscheidingsadvocaten.


Specialist inkomens- en vermogensstromen: "waar staat u over 10 jaar?"

Hebt u goed zicht op wat u opbouwt, nu en bijvoorbeeld over 10 jaar? Enig idee wat straks precies uw pensioen omvat? U hebt ooit wat polissen afgesloten, maar voldoen die eigenlijk nog wel aan het doel dat u daar destijds mee had? Voelt u zich een gelijkwaardige partner van uw bank wanneer u met hen in gesprek bent over bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek? Het liefst wilt u wat eerder stoppen met werken en dan nog een comfortabel leven leiden, maar hoe doet u dat? Zomaar een paar vragen die u zichzelf wellicht ook al eens stelde. Van As Financieel Advies helpt u graag en geeft financieel advies aan een ieder die behoefte heeft aan inzicht en deskundige financiële hulp en advies. Zowel in de privé- als zakelijke situatie. Het is ons doel om u die duidelijkheid te geven zodat u de rust en ruimte krijgt om u te focussen op waar u goed in bent.


Een echtscheiding is financieel gezien nogal complex

Van As Financieel Advies biedt adviezen die een belangrijke aanvulling zijn voor de (echtscheiding)advocaat. Hierdoor beschikt deze over een goede basis voor het opstellen van een echtscheidingsconvenant.


Dit scheelt tijd en geld!

De materie rondom een scheiding is zo complex en veelomvattend dat alle gevolgen voor de juridische en financiële situatie van nu en voor later bij het afwikkelen daarvan voor u niet goed te overzien zijn. Bovendien kunnen tal van emoties een grote rol spelen bij het nemen van beslissingen. De gevolgen kunnen echter zo substantieel zijn dat het uw toekomst behoorlijk negatief kan beïnvloeden. En dat vraagt om een deskundige en onafhankelijke specialist die u gedurende dit hele proces, of een gedeelte daarvan, kan adviseren en begeleiden.

Twitter

    Tweets kunnen niet worden geladen
    Klik hier om ze online te bekijken