Wie is Robert van As?

Robert van As heeft een rijke en brede ervaring in de financiële wereld. Hij is goed opgeleid, deskundig en heeft een duidelijke mening.


Ervaring

Robert van As (1968) werkt sinds 1994 in de financiële wereld. Na vier jaar te hebben gewerkt bij RVS Verzekeringen maakt hij de overstap naar het professionele intermediair. Hij werkt zich bij Keijman & Van Breukelen Financiële Planning BV in Ede op tot senior hypotheekadviseur en financieel planner. In 2004 wordt hij door ING aangesteld als Kantoordirecteur bij de ING Bank in Rhenen. Na een leerzame bankperiode keert hij terug naar de professionele intermediair Quality Planning BV te Arnhem en werkt als financieel planner in een hecht team aan het (her)opbouwen van een goede band met bestaande en nieuwe relaties.


Op 20 januari 2009 richt Robert van As vervolgens Van As Financieel Advies in Ede op.


Certificeringen

Robert van As is vergunningsplichtig (WFT) en is lid van de vereniging Federatie Financieel Planners (vFFP). Hij staat ingeschreven bij het Dutch Securities Institute (DSI). Het DSI is de norm en het keurmerk voor financieel professionals die aan hoge deskundigheid- en integriteiteisen voldoen. Robert van As voldoet aan de PE-plicht, het programma voor permanente educatie. Daarnaast is Robert van As geregistreerd bij de SEH, Stichting Erkend Hypotheekadviseur.


Tevens mag Robert van As zich ook geselecteerd vermogensadviseur noemen. Van As Financieel Advies is het eerste kantoor in de regio dat deze erkenning kreeg. Die erkenning is voorbehouden aan een selecte groep vermogensadviseurs die voldoen aan behoorlijke opleidingsvereisten en zich voortdurend laten bijscholen om hun kennis 'up to date' te houden.

Twitter

    Tweets kunnen niet worden geladen
    Klik hier om ze online te bekijken