(Echt)scheiden

Of u gehuwd bent of samenwonend, tijdens het (echt)scheidings proces krijgen u en uw partner te maken met veel emoties. Emoties van relationele aard maar ook emoties die onrust geven over de eigen toekomst.

Er is ineens onzekerheid over de zorg voor de kinderen, het inkomen, het wonen, uw hypotheek, een eventuele onderneming en het inkomen tijdens de pensioenperiode. Daarom wordt uw scheiding door ons van begin tot eind geregeld. Alle aspecten (fiscaal, financieel en juridisch) rondom de (echt)scheiding worden tegelijkertijd en in samenhang bekeken.

U krijgt zo snel inzicht in de mogelijkheden en wat dat voor u beiden onder aan de streep betekent. Van As Financieel Advies werkt samen met een aantal vFAS advocaat mediators in de regio. De vFAS is een vereniging van advocaten die gespecialiseerd zijn in het Familie- en erfrecht. De leden van de vFAS worden ook opgeleid tot scheidingsmediator. Samen met deze partners zoeken we naar oplossingen om het gehele traject van de scheiding zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Uiteraard beslist u zelf of u hier gebruik van maakt.

Offerte aanvragen Terug naar alle diensten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder andere aangesloten bij