Vermogen

Hoe zet u uw geld slim opzij voor later?
Geld opzij zetten voor later kan op vele manieren. Welke mogelijkheden hebt u voor uw vermogensopbouw? Wat is verstandig? En wat doet de fiscus?

In ons financieel plan onderdeel ‘Vermogensopbouw’ bekijk ik wat u kunt doen met geld dat u wilt gebruiken voor later. Voor grotere investeringen, voor de oude dag, voor je-weet-maar-nooit. Wat levert geld vastzetten op? Wat zijn de voor- en nadelen van een spaarverzekering? Wat zijn de handige tips voor als u wilt sparen? En wat kunt u doen met familiespaargeld?

Sparen of beleggen?
Of kunt u toch beter beleggen? Welke gevolgen heeft beleggen voor uw vermogen?
Tot slot kijken we naar het tegenovergestelde van sparen: lenen. Want door de fiscale aftrekbaarheid van diverse leningen hebt u ook daar bespaarmogelijkheden.

De juiste keuzes
Er zijn vele manieren om een vermogen op te bouwen. Wat de slimste manier is, hangt helemaal af van uw persoonlijke omstandigheden. Van As Financieel Advies verplaatst zich in uw situatie en helpt u om de keuzes te maken die bij uw leven passen.

Tijdens de planningsfase houdt Van As Financieel Advies,  rekening met onder andere uw:

  • Leeftijd en beleggingshorizon
  • Carrière mogelijkheden en inkomensrisico’s
  • Pensioenwensen en toekomstige uitgaven
  • Inkomsten nu en in de toekomst
  • Gewenste levensstijl
  • Bezittingen en schulden

Fondskeuze

Voor het implementeren van de uitgangspunten voor de beleggingsportefeuilles heeft Van As Financieel Advies fondshuizen geselecteerd die fondsen aanbieden die zo goed mogelijk het gekozen beleid kunnen uitvoeren. Een ander belangrijk element voor de keuze van een fondshuis zijn de kosten die in rekening worden gebracht.

Fondshuizen

De fondshuizen waar Van As Financieel Advies voornamelijk mee werkt zijn Dimensional, Black Rock/Vanguard/Northern Trust

Depotbank

Voor het aankopen van de door ons samengestelde portefeuilles maakt Van As Financieel Advies gebruik van de diensten van OAKK Beheerd Beleggen,  Brand New Day,  Fondsenplatform en Scildon.

Offerte aanvragen Terug naar alle diensten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder andere aangesloten bij