Werkwijze

Kennismaking
Van As Financieel Advies start met een vrijblijvende eerste kennismaking bij u thuis, via Zoom/Teams of bij mij op kantoor, welke doorgaans één uur duurt. Dit vertrouwelijke gesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen en in grote lijnen uw vragen te inventariseren. Het is belangrijk dat u niet alleen een deskundige, maar ook een betrokken adviseur kiest. Van As Financieel Advies doet haar uiterste best bij deze ontmoeting om aan uw verwachtingen te voldoen en deze hopelijk te overtreffen.

Tijdens dit gesprek kunt u van mij ook vragen verwachten betreffende uw doelen, dromen en aspiraties waar geld, strategie en planning voor nodig zijn. Samen verkennen we hoe deze verbonden zijn aan uw huidige situatie. Tevens leg ik u uit wat de filosofie van Van As Financieel Advies is en hoe ik werk.

Aan het einde van deze ontmoeting heeft u voldoende inzicht en gegevens om tot een weloverwogen besluit te komen omtrent de dienstverlening van Van As Financieel Advies en of dat aansluit op uw wensen.

Dienstverlening
Ik begin met een grondige (online) inventarisatie van uw financiële situatie. Hierna maak ik een financieel plan op maat en adviseer ik u over concrete mogelijkheden om deze te realiseren. De laatste  stap is doorlopende begeleiding. Dit is optioneel maar wel sterk aan te raden. Ik kijk over uw schouder mee en waak ervoor dat uw de gestelde doelen worden behaalt. Waar nodig worden de financiële doelen bijgesteld. Met doorlopende begeleiding abonneert u zich als het ware op financiële rust.

Financieel plan
Als financieel planner verwerk ik samen met u alle relevante informatie op dynamische en slimme wijze uit tot een (online) rapportage. Die heeft de vorm van een op maat gesneden, integraal financieel plan. Dit beschrijft uw huidige en toekomstige financiële situatie. En het maakt direct duidelijk wat u al goed hebt geregeld en wat u nog moet aanvullen of bijsturen.

Financieel advies
Aan de hand van het persoonlijk financieel plan bespreekt u met mij als financieel planner de haalbaarheid van uw wensen en ambities. Aansluitend adviseer ik u over concrete mogelijkheden om deze te realiseren.

Onderhoud en Zorg abonnement
Elk persoonlijk financieel plan is natuurlijk een momentopname. Uw leven staat immers niet stil. Het is daarom verstandig om uw persoonlijk financieel plan geregeld samen met mij als  financieel planner tegen het licht te houden. Zo kan er tijdig worden bijgestuurd als dat nodig is.

Kosten financieel adviestraject
Wat u voor een financieel adviestraject betaalt, is een kwestie van maatwerk en kan dan ook variëren.
Wilt u meer weten over onze werkwijze, neem contact op voor een afspraak. Wij maken graag persoonlijk kennis met u!

Onder andere aangesloten bij